Misiune specială: Un orădean gol puşcă a sărit gardul Grădinii Zoologice să se roage la capela Rheday

Sfintele învăţături spun că omul trebuie să lase tot ce are când aude chemarea lui Dumnezeu. Doar poliţiştii orădeni nu cred asta! O patrulă mixtă formată din agenţi de la Poliţia Municipiului şi Poliţia Locală a avut miercurea trecută o intervenţie de urgenţă, tulburând relaţia cu Doamne-Doamne a unui orădean în plin extaz mistic.

Un bărbat de 24 de ani, gol puşcă, sărise gardul Grădinii Zoologice şi nu s-a oprit decât în faţa capelei Rhedey, unde a început să facă mătănii. Zelosul creştin nu a opus rezistenţă, fiind dus fără comentarii la Poliţie, unde a declarat că a ajuns dezbrăcat pe treptele capelei din curtea Zoo deoarece îl chemase… vocea Domnului.

Drept urmare, cum bărbatul nu părea nici beat, nici drogat, a fost dus acolo unde ajung cei care aud voci: la Spitalul de Psihiatrie. Bine, totuşi, că omul n-a sărit din greşeală în cuşca unui leu. Că nu mai ajungea la spital…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de ramona | 27 mai 2016 17:26

    Poliție incompetentă! Nu aveau dreptul să-l interneze la psihiatrie. Fapta săvârșită de el intră la infracțiuni contra ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri(acte de exhibiționism) și poate fi pedepsită cu o amendă.
    În ceea ce privește declarațiile sale s-a exprimat greșit, a vrut să spună că a simțit chemarea domnului, nu că a auzit voci.