Mişcarea Populară a găsit în Bihor o virgină politică

Băieţii de la Unitatea Militară Mişcarea Populară condusă de comandantul suprem Băsescu Traian vor să facă o altfel de politică, motiv pentru care au apelat la oameni virgini în acest domeniu.

L-am văzut pe Mircea Matei ieşind de la un ginecolog şi abia atunci mi-am dat seama că i s-a făcut o himenoplastie pentru a fi virginal-şef pe Bihor al acestei formaţiuni.

Imaculatul Matei, omul care s-a străduit din răsputeri să-i lase pe orădeni fără căldură, va fi neprihănitul de serviciu al unui partid care are ca unic scop asigurarea unui loc de muncă în Parlamentul European pentru EBA.

Precis că incisivul, ba uneori chiar caninul Mircea va coopta în rândul Mişcării persoane compatibile cu el şi cu doctrina care l-a plimbat până şi prin partidul lui Dan Diaconescu. Ce împodobită ar arăta formaţiunea cu o altă vestală, nu mai puţin celebra Simonica Iancu!

Nu este exclus ca şi din domeniul şcolii profesionale să fie cooptaţi conferenţiari de renume sătesc. Cum Mişcarea Populară e o instituţie militarizată, nu am să le dau decât iniţialele: S.B. şi A.H. Cum s-ar zice: la vremuri noi, oameni noi. La vremuri mizere…


*
*