Matematică de pădure: Pădurarul care și-a denunțat șeful, „amendat” cu… 80.000 lei

BIHOREANUL scria în urmă cu două săptămâni despre cazul pădurarului din Gepiu, Florin Goron, pe care şeful Ocolului Silvic Oradea, Cornel Hulea, l-a dat pe mâna poliţiştilor, pentru furt de arbori, după ce tot el i-ar fi cerut să taie lemne şi să le ducă la un fermier şi la un preot din sat, la care avea „datorie”.

Pentru cei 11 arbori cu care a fost găsit cu lipsă în gestiune, pădurarului i-au fost calculate în trei luni cinci variante de prejudiciu, dintre care cel mai mic era de 5.298 lei, iar cel mai mare de 49.275 lei.

Asta însă doar până zilele trecute, când Goron a fost anunţat că inspectorii silvici i-au recalculat recalcularea, pentru a şasea oară, iar prejudiciul care i se impută a ajuns acum la nu mai puţin de 80.000 lei.

La cum calculează domnii pădurari, există două explicații: ori e vorba de arbori cu geometrie variabilă, ori sunt de fapt niște arbori cotiți, fabricați din oțeluri speciale!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale