M-am liniştit. Se fură şi pe Dealul Ciuperca

Eram îngrijorat că la Ciuperca nu se întâmplă nimic. Dacă în Piaţa Unirii plăvanii au intrat cu maşinile pe firavul gazon, la Ciuperca, în afară de chiştoacele aruncate ca la Piaţa de Vechituri, nu s-a produs mare deranj.

Dar a venit un cetăţean care a constatat că pe frigul ăsta, cinci bucăţi de tuia ar sta mai bine la el în târlă decât pe deal. Noroc că ochiul vigilent al poliţiei a reuşit să-l identifice pe iubitorul de natură şi prejudiciul a fost recuperat.

Acum nu ştiu dacă tuia smulsă va mai creşte, dar măcar doritorii de chilipiruri se vor gândi de două ori înainte de a fura ceva. Cum totuşi sunt persoane care – dacă într-o zi nu fură ceva, fac febră – le recomand câteva lucruri ce merită şmanglite.

1. Iarba poate fi furată direct cu rulouri. Se derulează, se usucă se taie mărunt şi apoi se fumează.

2. Podeaua de la punctul de belvedere se poate folosi la fabricarea schiurilor.

3. Din piatra pusă în cofrajele de sârmă se poate face fundaţie pentru cel puţin 100 de case.

4. Dalele montate pe scări pot fi utilizate la decorurile piesei de teatru „D’ale carnavalului”.

5. Puse în poziţia orizontală, lămpile pot deservi întreg Parchetul Judeţean, secţia interogări.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale