Lovitură la teatru: Și Ieremia se vrea director!

Vin vremuri grele pentru Ianoș Mang, vicele de la Județ! La concursul ticluit pentru șefia Teatrului Regina Maria, pe lângă protejata lui și contracandidatul Daniel Vulcu, a mai apărut un candidat redutabil.

Regizorul Ioan Ieremia, un personaj extrem de contondent, s-a băgat în horă și estimez că în iarna asta Ianoș nu o să mai aibă nevoie de fular, că o să-i sară Ieremia la beregată.

Până la urmă, pentru Mang nu contează ce zice Prefectura cu privire la ilegalitatea concursului, dacă se vor imputa bani sau se vor dechide procese penale.

Când ești ca el, pe puntea Titanicului, cu 5 minute înainte de scufundare nu te mai chinuiești să-ți aranjezi papionul ca să intri în istorie cu o ținută decentă.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale