Licitație între sarmale: În ajun de sărbători, ABA Crișuri şi-a anunţat dorinţa de a-şi „trage” un nou sediu

Așa cum îi șade bine românului atunci când vrea să facă o licitație discretă, cu două seri înaintea Ajunului de Crăciun a apărut pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice o invitație de participare la o licitaţie pentru proiectarea și construirea unui „Sediu Sistem de Gospodărire a Apelor Bihor”.

Suma alocată pentru 3.000 de metri construiți este de peste 2,5 milioane euro, la care se adaugă TVA. Nu contează că prin Moldova sau Muntenia inundațiile fac ravagii an de an, important e ca băieții deștepți de la ABA Crișuri să își tragă sediu de lux, de parcă n-ar mai avea unul.

La 800 de euro/mp, cât se alocă pentru noua investiție, poți să-ți faci minunăție de clădire, bașca să ai parte și de un parandărăt de toată frumusețea. Că licitația pare a fi cu dedicație se vede și după termenul fixat pentru depunerea ofertelor: 9 ianuarie 2017.

Bihorel e siderat că niște buni creștini cum sunt șefii de la ABA Crișuri organizează licitații exact când lumea petrece de Crăciun, Revelion și Sfântul Ion. Aşa că al lor să fie păcatul!


*
*