Liberalul Dume, recuperat de partid

Dorel Dume de la Ape a fost pedepsit de liberali cu un post de șef la Gospodărirea Apelor. Vestea e pentru cei care-și făceau iluzii că hoții noștri sunt mai cinstiți decât borfașii lor.

Era păcat ca un om de valoarea lui, unii sugerează că ar fi vorba de sute de mii de euro, să nu ducă mai departe idealurile acvatice alte înaintașilor săi: Brătianu, Prezan și Bolojan.

Este clar că a venit momentul schimbării în bine a clasei politice și regret nespus că domnul Filip a ieșit la pensie, pentru că i se putea găsi și lui un loc de barosan la încăpătoarea instituție care e ABA Crișuri.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale