Liber la tâmpiți

O veste bună pentru idioți! Cei care nu au fost în stare să ia examenul pentru postul de director de școală pot accede la respectiva funcție pe bază de carnet de partid.

Prin urmare, concursurile nu mai valorează nimic. Ești cu ușor retard, dar bine poziționat politic? Poți deveni director! Până la urmă chiar era scandalos ca tu să populezi Guvernul cu miniștri ce au făcut școli în prag de andropauză, dar să ceri ca un amărât de director de școală de țară să se știe semna fără să tragă cu ochiul la buletin!

Totuși, impostura ar trebui să meargă mai departe pentru a asigura în continuare un bazin semnificativ de votanți de stânga.

1. Poți fi numit director de școală și verbal pentru că nu e sigur că știi să citești actul de învestire.

2. Carnetul de partid se va purta la vedere pentru ca oamenii să nu se minuneze cât ești de prostalău.

3. Directorii care reușesc ca în mai puțin de un semestru să-și dea și doctoratul, intră în rezerva guvernamentală de cadre.

4. Directorii de licee în care promovabilitatea la BAC este de peste 50% vor fi schimbați, pentru că țara are nevoie de proști.

5. Posturile de director se vor transmite pe linie ereditară, sau, cel mult, pe linie de amantă, fin, naș.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de A | 10 ianuarie 2017 19:44

    Doar ca, majoritatea lor sunt cu carnet liberal.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale