Lecţia lui Rizo: Un primar, un poliţist şi un pădurar-şef, reclamaţi de un interlop că i-au distrus maşina

Premiul se acordă primarului comunei Rieni, Gheorghe Bota, şi amicilor săi, fostul boss al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Oradea, Daniel Coraş, şi un poliţist de frontieră, Munteanu Matei, care s-au ales cu o plângere penală pentru distrugere la Parchetul Beiuş după un incident produs în noaptea de Revelion.

Cei trei au sărbătorit intrarea în Noul An în comuna Bunteşti, iar la miezul nopţii au ieşit, ca tot omul, să deschidă şampania în stradă. Surpriză, însă, căci cele trei maşini cu care veniseră la petrecere aveau toate cauciucurile tăiate, motiv pentru care, zărind în preajmă bolidul unui cunoscut interlop local, Cornel Matei, zis Rizo, au văzut roşu în faţa ochilor şi i-au făcut ţăndări parbrizul.

Decizia s-a dovedit extrem de proastă, căci Rizo, mai treaz oleacă decât ei, în loc să sară la bătaie, a sunat la 112 ca să reclame distrugerea, iar săptămâna trecută a revenit cu o plângere penală în care îi nominaliza pe cei trei „suspecţi”. Şi rămâne de văzut dacă nu va obţine mai mare satisfacţie pe cale legală…


„Sunt un om de caracter”

Legat de acest premiu, primarul comunei Rieni, Gheorghe Bota, a simţit nevoia să precizeze că nu are nicio legătură cu incidentul menţionat, iar la petrecerea de revelion a fost împreună cu soţia, pe care nu a abandonat-o pentru a juca cărţi cu prietenii.

„Ne-am găsit cauciucurile maşinilor tăiate, da, nu este prima oară. Dar nu am niciun amestec cu spargerea parbrizului maşinii aşa-zisului Rizo. Sunt un om de caracter, aşa cum mă cunoaşteţi, care mă lupt pentru comuna mea, şi cred că am dreptul o dată pe an să mă distrez cu soţia mea şi cu cine-mi place”, a transmis Gheorghe Bota.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Traian | 30 ianuarie 2019 20:03

    Bota și caracterul, dacă nu eram atent despre cine i vorba era să cred, comuna Rieni cred că este blestemată cu așa primar, săracii oameni…