La Parlamentul European nu se mai consumă hârtie igienică

Administratorul Parlamentului European a fost uimit să constate că, de o săptămână, consumul de hârtie igienică a scăzut la zero. Există o singură explicație.

În ultima perioadă europarlamentarii pesediști și colegii lor infractori din România au bombardat efectiv cu adrese, cereri și jalbe conducerea UE pentru a arăta cât de ticăloasă este Laura Codruța Koveși.

Unul dintre cei mai vocali europarlamentari a fost și Emilian Pavel care a trimis maculatură pe toate canalele, inclusiv pe cele menajere. Reacția europarlamentarilor europeni a fost normală: în loc să citească plângerile pesediștilor, le-au folosit în scopuri igienice.

Noi, ca bihoreni, suntem mândri de Miluț care a reprezentat cu cinste interesele statului francez, că de aia l-am trimis la Bruxelles, ca să-l voteze pe domnul Jean Francois Bohnert în funcția de procuror șef european.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale