La mare… tupeu: Directorul Colegiului Octavian Goga din Marghita, prins în staţiunea Saturn cu mașina de serviciu (FOTO/VIDEO)

Ce credeţi că face în vacanţa de vară directorul Colegiului Octavian Goga din Marghita, Marcel Sas Adăscăliţei? Corect! Merge la mare. Cu cine? Om serios, cu soţia şi copilul. Cu ce? Econom, cu maşina de serviciu.

Dusterul BH-14-MOG cu care s-a dotat acum doi ani şcoala, singura din toată Marghita care are aşa ceva şi aproape sigur din tot judeţul, a fost pozat săptămâna trecută în parcarea hotelului Cleopatra din staţiunea Saturn, unde s-a cazat familia Sas.

Când Bihorel l-a sunat pe Sas să-i ceară explicaţii, acesta a spus doar o jumătate din adevăr, recunoscând că este pe litoral, dar negând că s-a deplasat atât amar de drum cu Dusterul şcolii.

E de remarcat nu doar minciuna, ci şi tupeul directorului, căruia i se pare normal să folosească în interes personal un autoturism plătit din taxele şi impozitele cetăţenilor.

Dar cum, pe lângă calificarea de profesor de sport, are şi calitatea de mare membru PSD, parcă nimic nu mai miră în apucăturile lui.

Îngrijorează doar posibilitatea ca şi ceilalţi tovarăşi din partid care conduc şcoli să-i urmeze exemplul.

5

5 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Maria | 17 august 2018 07:37

  Acest director, (de partid) si-a vandut masina lui si a sotiei si circula cu masina data in folosinta scolii, de catre Primaria Municipiului Marghita. El a sustinut ca scoala are nevoie de o masina pentru rezolvarea problemelor etc, dar in realitate angajatii nu au parte de ea si nici ceilati directori adjuncti, administrator…., .acest autoturism este utilizat de director la fel ca o masina de familie, circula doar el si sotia lui cu ea, si o parcheaza la domiciliu. Problema este ca noi contribuabilii acestui municipiu platim benzina, asigurarea, anvelopele , uleiul,…. Masina a mai fost vazuta in tara si in alte orase unde directorul are propriile afaceri.

 2. >> Postat de Marius | 14 august 2018 11:13

  Bine că vrea uniforme, să facă bani pe urma lor, şi să îşi cumpere încă o maşină… ce om.

 3. >> Postat de Ghio | 13 august 2018 12:17

  Pacat ca Romani sunt încă așa limitate la minte
  In Belgia poți merge unde vrei cu mașina de serviciu fără limita de km

  • >> Postat de Géza | 13 august 2018 17:25

   Din cate imi aduc aminte, parca si in Romania se poate face acelasi lucru.. Cat timp se face platirea benzinei de catre persoana care conduce autoturismul..

 4. >> Postat de Pia de Oradea | 13 august 2018 11:15

  Ne mirăm ? Vă mai amintiți expresia ” ciocu mic, acum noi suntem la putere” enunțată în Parlament ? Mai este în politică onorabila ? În ce partid ? Tristul adevăr este că cei care abuzează de funcții sunt transpartinici, unii chiar traseiști de profesie !
  Omul sfințește locul, nu partidul.