La înghesuială: O angajată din Primăria Oradea a avut nevoie de SMURD din cauza aglomerației de la ghișee

Dornici să scape cât mai repede de obligaţiile fiscale faţă de municipalitate, orădenii au luat săptămâna trecută cu asalt ghişeele din Primărie. Aproape că nu este oră în care să nu se întindă cozi lungi de câţiva metri la cele zece casierii deschise în sala de lucru cu publicul.

Cum zilnic prin faţa ghişeelor se perindă undeva la 3.000 de persoane, aglomeraţia este atât de mare încât în spaţiul de sub cupola de sticlă din piramida bolojaniană atmosfera devine apăsătoare.

Lipsa de oxigen este atât de mare încât săptămâna trecută uneia dintre casiere i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD care a reanimat-o şi trimis-o la odihnă.

Pentru a mai rări din cozi, conducerea municipalităţii le-a recomandat contribuabililor să îşi achite obligaţiile fiscale online sau direct la ghişeele de Poştă şi CEC, amenajate inclusiv în clădirea Primăriei. Apelul a rămas însă fără ecou.

Ca să fie siguri că au scăpat de datorii, majoritatea orădenilor preferă să plătească numerar şi să primească în mână chitanţă cu ştampila Primăriei. E ca-n vremea lui Ceauşescu, când oamenii se puneau la coadă şi doar după aia întrebau: „Ce se dă?”. Cu diferenţa că la Primărie doar se ia…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de moşu | 25 ianuarie 2017 19:05

    Când au apărut prima oară în Principatele Unite bancnotele,oamenii au avut dubii în privinţa acestora,cei care din greşeală au ajuns în posesia lor,au fugit urgent la bancă să le schimbe în galbeni.Treaba s-a aşezat greu,cam cum azi…după 27 de ani,când atunci doar la Primărie puteai achita,acum poţi şi la alte ghişee aprobate se vede că nu e încredere.O fi,dar nici chiar aşa..

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale