La coadă de nevoie: Suporterii CSM, puşi să aştepte în faţa porţilor închise ale Arenei Antonio Alexe

Echipa de baschet a CSM Oradea atrage tot mai mulţi fani la Arena Antonio Alexe, mai cu seamă când e vorba de meciuri cu miză, precum cele de săptămâna trecută cu Mureşul, din semifinalele Ligii Naţionale.

Atât partida de marţi, cât şi cea de miercuri, a fost programată să înceapă la ora 18.45, accesul în sală fiind anunţat ca posibil de la 17.30.

Fanii s-au dus din timp la Arenă, dar degeaba, căci au stat în faţa porţilor închise. Dacă în prima zi au trebuit să aştepte până pe la 18.10 pentru a sosi echipajele de jandarmi în prezenţa cărora se face controlul spectatorilor, în a doua zi cea care a ajuns mai târziu a fost firma de pază, astfel că porţile au fost deschise abia la 17.45.

Bine că măcar jucătorii au sosit la timp, că altfel suporterii ajungeau să stea degeaba: şi percheziţionaţi şi cu banii luaţi.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale