La ce vă trebuie dinţi dacă nu aveţi ce mânca?

Casa de Asigurări de Sănătate a luat o măsură logică: tratamentul stomatologic pentru copii şi pensionari nu se mai decontează, aşa că fiecare bolnav ori vine cu banii, ori rămâne cu dinţii în soare.

Mă şi mir cum de până acum s-a acceptat asemenea tâmpenie. La ce le trebuie pensionarilor dinţi? Se plâng mereu că-i pensia mică, că nu au ce băga în gură. Şi acum ce vor? Să apeleze la dentişti să le bage ăştia un cleşte în gură sau o freză în freză?

Nici pe copii nu are rost să-i sponsorizăm să meargă la dentist. Ei oricum mai au un rând de dinţi în afară de cei de lapte, deşi aceştia din urmă sunt impropriu numiţi aşa fiindcă juniorii renunţă la lapte la 5 luni, după care trec pe tării.

Decât să subvenţioneze proteze foarte scumpe, Statul ar trebui să doteze fiecare român cu o maşină de tocat universală. În rest, Dumnezeu cu mila, că în mai puţin de 10 ani vom avea mai multe urechi decât dinţi şi singurul dinte cu adevărat sănătos va fi împotriva celor de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

P.S. Fraierilor, nu mai mergeţi la dentist! Mai bine la dentistă, mai ales dacă şi arată bine…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale