La ALDE curg comunicatele ca apa de la WC-ul gării

Politicienii români ne-au băgat direct în Jurassic Park. Așa că acum putem împărți aleșii în două mari categorii: afoni și fosile. În lupta pentru putere în partidul ALDE a început o luptă fratricidă între tiranozaurul Tăriceanu și saurianul Meleșcanu.

Iată comunicatele de presă:

  • Institutul Național de Medicină Legală comunică pe această cale că moaștele care în prezent dețin postul de președinte al Senatului se pare că aparțin lui Teodor Meleșcanu, o fosilă care a trăit pe teritoriul patriei noastre în epoca Gheorghe Gheorghiu Dej.
  • Călin Popescu Tăriceanu anunță pe această cale că, din cauza activității mârșave a PSD-ului, a ajuns să aibă alături mai multe neveste decât membri de partid.
  • Dorin Corcheș, secretar de stat, stat mafiot și paralel, a anunțat public următoarele: „m-am fixat cu șuruburi de 16 de scaunul de la minister și nu voi pleca de acolo decât prin casarea mobilierului”.
  • Ciprian Blejan, șeful ALDE Bihor, reafirmă că va sta alături de Călin Popescu Tăriceanu și de cele 5 neveste ale sale, ba mai mult, va sta și alături de PSD la conducerea Consiliului Județean, ca semn de mulțumire pentru modul în care partidul-soră i-a desființat formațiunea politică.

*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale