La ALDE curg comunicatele ca apa de la WC-ul gării

Politicienii români ne-au băgat direct în Jurassic Park. Așa că acum putem împărți aleșii în două mari categorii: afoni și fosile. În lupta pentru putere în partidul ALDE a început o luptă fratricidă între tiranozaurul Tăriceanu și saurianul Meleșcanu.

Iată comunicatele de presă:

  • Institutul Național de Medicină Legală comunică pe această cale că moaștele care în prezent dețin postul de președinte al Senatului se pare că aparțin lui Teodor Meleșcanu, o fosilă care a trăit pe teritoriul patriei noastre în epoca Gheorghe Gheorghiu Dej.
  • Călin Popescu Tăriceanu anunță pe această cale că, din cauza activității mârșave a PSD-ului, a ajuns să aibă alături mai multe neveste decât membri de partid.
  • Dorin Corcheș, secretar de stat, stat mafiot și paralel, a anunțat public următoarele: „m-am fixat cu șuruburi de 16 de scaunul de la minister și nu voi pleca de acolo decât prin casarea mobilierului”.
  • Ciprian Blejan, șeful ALDE Bihor, reafirmă că va sta alături de Călin Popescu Tăriceanu și de cele 5 neveste ale sale, ba mai mult, va sta și alături de PSD la conducerea Consiliului Județean, ca semn de mulțumire pentru modul în care partidul-soră i-a desființat formațiunea politică.

*
*