La Aeroport, noul terminal a ratat decolarea

Încurcată treabă la Aeroportul Oradea! S-a făcut un studiu de fezabilitate pentru un nou terminal, s-a născocit un caiet de sarcini și licitația a și fost pusă pe SEAP.

Din păcate, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor consideră licitația nelegală. Iar conducerea Consiliului Județean a considerat că povestea e prea neînsemnată pentru a anunța lumea despre ce se petrece.

Până la urmă, totuși, aparatul de propagandă a trebuit să iasă cu un comunicat justificativ chit că astfel de activități nu intră în fișa postului angajaților.

Adevărul este că ministerul de propagandă al lui Pasztor Sandor este responsabil doar cu veștile bune, chiar dacă acestea se referă la lucruri inexistente. Acolo unde apar bube, scribii aduși de pe la Pro Democrația sau direct din sălile de nunți se ocupă exclusiv cu îndesarea gunoiului sub preș.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale