L-ați mazilit degeaba. Foncea și-a făcut datoria

Este vorba de o datorie de 5,6 milioane de lei pe care o are Spitalul Municipal la preluarea conducerii acestuia de noul manager Maria Silaghi.

Cum Foncea spunea că prin sosirea lui a adus spitalul pe linia de plutire, ar trebui să înțelegem că până la el acesta a funcționat în regim de submarin. Dacă am putea da timpul înapoi, aș vrea să-l văd pe domnul Dacian din nou în Consiliul Județean.

Păi, la ce minuni fac pe acolo Sandor și cu Ianoș, ar fi nevoie de un tip combativ ca Foncea și de o doză dublă de cafea pentru ieșirea din adormire a DNA-ului.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale