Cum se prăduiesc banii județului

Ciudat. La licitațiile Primăriei nu se prezintă nimeni pentru că prețurile sunt mici. La cele ale Consiliului Județean este buluceală. Și cum să nu fie când Sandor și Ianoș, conștienți că vor ieși cu șuturi de la Consiliul Județean, s-au decis să lase cămara goală.

S-au apucat să dea cu asfalt, prin firma lor de casă, numai să se poată pune banii în mișcare.

Mai nou, un drum județean, Salonta – Tinca, e evaluat la preț de drum expres și opt firme se luptă pentru potul de 18 milioane de euro.

Dar așa cum definiția fotbalului este: un sport practicat de 22 de jucători la finalul căruia câștigă întotdeauna nemții, tot așa și la Consiliul Județean s-ar putea spune că se face o licitație la care participă o grămadă de papagali, și până la urmă, probabil, câştigă tot… cine trebuie. Și – evident – județul, prin reprezentanții lui, Sandor și Ianoș.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale