Justiţie cu canapele: Fosta șefă a Tribunalului Bihor a ajuns în atenția DNA pentru achiziții de lux!

La doi ani de la redeschiderea Palatului de Justiţie, sărbătorită separat de conducerea Tribunalului Bihor şi de cea a Curţii de Apel, pricina zâzaniei dintre şefii de atunci ai celor două instituţii, judecătorii Carmen Domocoş şi respectiv Andrei Rus, a fost, în sfârşit, aflată.

Un control dispus de Rus asupra achiziţiilor făcute pentru mobilarea clădirii a scos la iveală că şefa de la Tribunal ar fi închiriat nelegal câteva spaţii şi ar fi cumpărat o serie de obiecte de lux fără să le justifice rostul.

De exemplu, după ce a cerut fonduri să cumpere covoare pentru protejarea parchetului, Domocoş a achiziţionat câteva canapele şi fotolii din piele în valoare totală de 48.856 lei.

Bihorel a aflat că povestea a ajuns şi în atenţia procurorilor DNA Oradea, care au deschis un dosar de abuz în serviciu şi deturnare de fonduri, dar ancheta s-a terminat înainte de a începe cu adevărat, cazul fiind clasat luna trecută, însă nu pentru că neregulile cu pricina n-ar fi existat, ci pentru că faptele n-ar fi prevăzute de legea penală.

Numai bine, deci, pentru ca fosta preşedintă a Tribunalului să se poată înscrie la concurs pentru un nou mandat. Având în vedere că anul trecut a „picat” cu nota 4 examenul, poate de astă dată îi surâde norocul. Până la capăt…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale