Jos pălăria, dr. Maghiar! Gestul cu care s-a făcut remarcat cunoscutul chirurg la Majoratul BIHOREANULUI

Unul dintre cei peste 300 de invitaţi care au participat joia trecută la petrecerea de majorat a BIHOREANULUI a fost plăcut impresionat nu doar de calitatea spectacolului muzical şi a celui umoristic oferit de sărbătoriţi, ci şi de calitatea celorlalţi comeseni.

La plecare, doamna cu pricina a găsit pe parbrizul maşinii un bileţel cu mesajul că autorul i-a frecat o aripă, lăsându-şi numărul de telefon la care să fie sunat pentru despăgubire. Bine dispusă, pe moment n-a dat importanţă, dar dimineaţa, când a remarcat că aripa maşinii i-a fost într-adevăr bine atinsă, a sunat la numărul indicat.

Iniţial a răspuns o asistentă medicală, care i-a transmis că „domnul doctor este în operaţie”, dar când va încheia intervenţia o va contacta. Ceea ce s-a şi întâmplat, doctorul fiind nimeni altul decât Adrian Maghiar, decanul Facultăţii de Medicină şi unul dintre cei doi fii ai fostului rector Teodor Maghiar.

Care, iată, a dat dovadă nu doar de umor la spectacolul propriu-zis, oferindu-i lui Bihorel o cutie cu zaharină pentru „îndulcirea relaţiilor”, ci şi de eleganţă şi bun-simţ.


*
*