Încă o agenție ce nimic nu știe

Dintre sutele de agenții care poluează spațiul public, una s-a făcut remarcată la Oradea.

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate a fost înființată cu scopul de a pune pe tușă ONG-urile care se ocupau cu rezervațiile naturale.

Din păcate, această agenție nu are nici oameni destui, nici dotări, nici nimic, așa că, practic, rezervațiile sunt la mila Domnului.

Nu prea are oameni, dar are o șefă, pe doamna Adi Croitoru, care a demonstrat că habar nu are de ce se întâmplă cu rezervația din Băile 1 Mai.

A trebuit să vină o specialistă din București care să ne explice că nufărul termal, așa cum îl știam noi, este de fapt galben. I-o fi spus cineva cucoanei că zona e dominată de liberali și poate de aici confuzia.

Nici despre dispariția melcului termal habar nu avea, în schimb a reușit să ne adoarmă simțurile anunțând că vine cu 10 milioane de euro pentru a reface habitatul din zonă.

De unde bănetul acesta, doamnă, când aveți atâtea pensii speciale de plătit?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de dudu | 7 aprilie 2019 12:48

    Da ma gandesc ca doamna are salar bunicica ca nu stie nimic . De la buget bineinteles.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale