În Ioșia copiii să se joace în acvariu

La Primărie s-a desfășurat dezbaterea publică cu privire la noul regulament de funcționare a locurilor de joacă din Oradea.

Doar cinci locatari au venit, dar și aceia să-și spună păsul cu privire la un loc de joacă ce le tulbură somnul.

E vorba de un mic părculeț în care copiii ar tânji după ceva clorofilă.

Locatarii se plâng că junii fac scandal până pe la 12 noaptea, motiv pentru care ei se duc să-și pape pensia a doua zi în stare accentuată de oboseală.

Oare ce or face copilașii? Aruncă cu biberoane în geamuri? Pun frâne brutale pe tobogan? Duc acasă nisipul ca să aibă în ce băga morcovii pentru iarnă?

Îmi aduc aminte că în copilărie întotdeauna se găsea câte un nene, cam bou, care nu ne lăsa să ne jucăm, care ne spărgea mingea sau ne trăgea de urechi. Specimene de acest tip nu au dispărut, așa că se impun măsuri severe pentru păstrarea liniștii:

1. Nu mai tulburați somnul veșnic al locatarilor, pentru că ei trebuie să fie odihniți când vine Gâdea să le spele circumvoluțiunile.

2. Nu doar câinilor ci și copiilor să li se pună botniță.

3. Jocul cu mingea este permis doar pe calculator.

4. Prin dreptul blocului reclamagiilor și mașinile vor fi obligate să umble în vârful picioarelor.

5. Locul de joacă să se transforme în cimitir, unde lumea sigur va păstra liniștea.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de O. Orsolya | 19 iulie 2018 15:00

    Serios.. Eu nu ii pot intelege pe oamenii care au facut reclamatii. Ei nu au fost copiii, ei nu s-au jucat in fata blocului, in parcuri? Au uitat de lucrul acesta? Pe betivi care stau in fata barurilor ar trebui reclamati, nu pe copiii.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale