Imunitate de aleşi: Aleşii orădenilor parchează gratis în curtea Primăriei

E clar, cine dă sfaturi nu mai poate da exemplu! Gospodari, oneşti şi mânaţi de cele mai bune intenţii, consilierii locali au luat săptămâna trecută măsuri drastice pentru a pune ordine în parcările din oraş.

Aleşii orădenilor au hotărât ca pe viitor măsura blocării roţilor maşinilor parcate neregulamentar, sancţionată cu o amendă de 150 lei, să fie urmată în mod obligatoriu de ridicarea autovehiculului de pe domeniul public. Iar deranjul provocat echipelor de ridicare dublează automat amenda la 300 lei!

Anormal este, însă, contextul în care s-a luat hotărârea. Ce nu ştiu orădenii este că aleşilor puţin le pasă la cât se ridică amenda. Fiindcă ei s-au învârtit de parcări gratuite!

În toate zilele cu şedinţe de Consiliu Local, parcarea cu plată din curtea Primăriei este aproape inaccesibilă orădenilor care vin să îşi plătească impozitele sau amenzile.

Spre exemplu, lunea trecută toate cele 16 locuri rezervate erau ocupate de maşinile Primăriei, iar pe cele 25 de parcări cu durată limitată la 2 ore staţionau maşinile aleşilor. Cu titlu gratuit şi fără ca proprietarii să se teamă că acestea vor fi ridicate de hingherii de maşini!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de alesdevoi | 16 septembrie 2013 10:52

    iar scrieti ca sa treaca vremea?