Idei de Antena 3: Cum s-a născut zvonul că Cioloş se înscrie în PNL Bihor

Zvonul privind înscrierea fostului premier Dacian Cioloş în PNL Bihor a fost preparat în laboratoare şi apoi intens difuzat de postul Antena 3 în primele zile ale săptămânii trecute.

Preşedinte al PNL Bihor, primarul Ilie Bolojan, se jură însă că tehnocratul nu a făcut absolut niciun demers pentru a se înscrie în partid, cu atât mai puţin în filiala bihoreană. „Ştirea” a fost, de fapt, un fonfleu inventat cu scopul de a întreţine audienţa şi de a băga zâzanie între liberali.

Bihorel a aflat cum s-a petrecut totul: edilul orădean a fost contactat de un reporter al postului, fiind întrebat printr-un SMS dacă fostul premier s-a înscris în PNL Bihor şi răspunzând pe cât de laconic, pe tot atât de clar: „Nu”

Ulterior, printr-un al doilea SMS, Bolojan a fost întrebat dacă tehnocratul şi-a manifestat măcar intenţia să devină membru al filialei, iar răspunsul a fost acelaşi, „Nu”.

Cu toate acestea, „ştirea” că Cioloş vrea să se înscrie în PNL Bihor a apărut, Antena 3 transformând două negaţii într-o afirmaţie. Probabil aşa au învăţat şefii postului, că minus cu minus dă plus…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de dada | 27 februarie 2017 11:19

    Jajajajjjjjjjjjjjjj, daca Ciolos se inscrie in penele bh…pleaca dictatorul SuperBolo 🙂