Ianoș, te lasă nervii?

Pe domnul Ioan Mang îl lasă nervii. S-a săturat să i se dea peste nas cu plagiatul, nu mai suportă să fie acuzat că sabotează orașul, iar ideea că e un iobag pe plantația grofilor de la UDMR îl înnebuneşte.

Așa că orice critică din partea ziariștilor îi provoacă fibrilații. Nu este conferință de presă la care să nu comită niște „golănii”, vorba domniei sale, împotriva celor care nu-i pun întrebările regulamentare.

Acum, vicele de la județ s-a enervat că un jurnalist de la BIHOREANUL l-a întrebat de ce s-a sucit, având în vedere că, în urmă cu doi ani, era de acord ca Primăria Oradea să subvenţioneze Aeroportul, iar acum consideră chestia asta o „golănie”. Eu nu pricep de ce se irită așa. În fond, nu e nimic scandalos ca după doi ani să-ți schimbi părerea, că doar boul e consecvent, mai ales în politică.

În apărarea sa, într-un gest sinucigaș din punct de vedere profesional, i-a sărit Mircea Stroe, de meserie arcaș, care nu se știe pe unde scrie, probabil la gazeta de perete „Arcașii lui Marcu”. Deh, la așa mentor, așa discipol.


*
*