Ianoș nu iartă nimic

Ianoș Mang, care va intra în istoria patriei pentru că a reușit să fie cam un sfert de oră ministru al Educației, de unde a trebuit să plece pe motiv de plagiat nerușinat, este un tip foarte potent.

Și-a selectat cu grijă personalul din partid, le-a pus în frunte numai pe cele bune de gură, că deh, ce altceva e politica decât o continuă gargară?

Așa cum se întâmplă în viață, mai dai, dar mai și iei lovituri. Pe cât de cocoș este la el în ograda PSD-ului, pe atât de găină este în relația cu șefii săi de la UDMR. Nu m-ar mira ca aceștia, ținând cont de etatea mangalăului să-i fi luat și niște genunchiere.

Acum nu-i mai ajunge muieretul de partid, nici udemeriștii, așa că Ianoș trece și la ziariști, semn că Viagra încă face minuni. Oricum, măi Ianoș, eu zic că e riscant să te iei în gură cu presa, s-ar putea ca din bătălia asta să rămâi cu un gust amar…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de copymangpaste | 25 august 2018 12:44

    un hot si un plagiator marca ciuma rosie psd

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale