Gura păcătosului… Șefului PSD Bihor i-a venit mintea la cap?

Gura păcătosului adevăr grăieşte. Deşi PSD-iştii bihoreni nu sunt în cele mai bune relaţii cu jurnaliştii BIHOREANULUI, mai cu seamă de când şeful organizaţiei judeţene, Ioan Mang, le-a interzis acestora, abuziv şi ilegal, accesul la conferinţele de presă ale partidului, în final pare că Dumnezeu i-a dat politicianului mintea de pe urmă.

După ce, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţii publice, căreia trebuie să i se supună şi partidele, ziarul i-a solicitat informaţii privind bugetul de venituri şi cheltuieli al PSD Bihor pe 2018, organizaţia a transmis în termenul legal şi sub semnătura lui Mang răspunsul, în care arată că a avut venituri de 197.000 lei, provenite numai din cotizaţii şi donaţii, iar cheltuielile au fost cu 20.000 de lei mai puţine, grosul banilor ducându-se pe transportul membrilor şi pe chirii.

Ce i-a plăcut cel mai mult lui Bihorel a fost, însă, faptul că răspunsul PSD a fost direcţionat „către ziarul judeţului Bihor, BIHOREANUL”, de unde rezultă că şi pentru PSD-işti doar BIHOREANUL contează…


*
*