Gazdă-nceată: Primarul din Marghita a întârziat până şi la inaugurarea drumului ce-i leagă oraşul de Tăşnad

Oricât se ţin cu nasul pe sus că ar fi altfel decât ceilalţi colegi de „profesie” dintre Borş şi Marea Neagră, reprezentanţii UDMR dovedesc că s-au molipsit de toate hibele politicienilor dâmboviţeni.

Invitat marţea trecută la inaugurarea recent modernizatului DJ 191 ce leagă cale de 27 kilometri Marghita şi oraşul sătmărean Tăşnad, primarul Pocsaly Zoltan a întârziat la evenimentul la care participau şefii Consiliilor Judeţene Bihor şi Satu Mare, omologul său din Tăşnad, plus vreo duzină de jurnalişti din cele două judeţe şi cam tot atâţi reprezentanţi ai firmei de construcţii Selina.

Pe lângă că a întârziat peste un sfert de ceas de la întâlnire, a mai şi uitat panglica tricoloră ce urma să fie tăiată, dar şi să trimită Poliţia Locală la locul festivităţii, pentru a dirija traficul rutier îngreunat de cioporul de oficialităţi.

Cum lipsa de punctualitate a fost cât se poate de neaoşă, omul ar putea candida la anul pe oricare din listele PSD, PNL sau oricărui alt partid românesc. Mai ştii, poate nici UDMR n-ar simţi că a pierdut ceva…


*
*