Galoşul cu nervi: Procurorii, luaţi la rost că „transpiră” informaţii la DNA

Şeful secţiei penale a Parchetulului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Păunel Galoş, are un fix. Procurorul e aşa supărat că din Parchetele aflate în subordine „transpiră” informaţii fără ştirea conducerii de a ajuns să le ceară până şi grefierelor să-i dea „în gât” pe turnători.

Galoş a mers până acolo încât a pus în pericol chiar ancheta pornită în cazul adjunctului şefului Poliţiei Bihor, făcându-i zile negre procuroarei Mihaela Bulzan, cea care l-a dat pe ofiţer pe mâna procurorilor DNA.

Procuroarea a ţinut secret cazul, dar desele convorbiri pe care le purta cu procurorii anticorupţie au stârnit curiozitatea şefilor ei. Cum femeia refuza să spună despre ce era vorba, Galoş a luat-o la rost într-o şedinţă, acuzând-o că încearcă să destabilizeze instituţia prin – atenţie! – relaţia prea apropiată cu colegii de la DNA!

Mai mult, Galoş i-a făcut şi un control la fişet, procedură nemaiîntâlnită în instituţie. A aflat despre ce era vorba abia în ziua reţinerii lui Brîndaş, dar a uitat să-i ceară scuze colegei sale, singurul care a felicitat-o pentru dârzenia ei fiind şeful secţiei de urmărire penală din Parchetul Bihor, Alin Leucea.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Orfeu | 5 octombrie 2021 01:04

    Cineva îl ține în brațe pe piticul roșcat, șmecherul asta de baruri de strepstese la Ineu, la Procuratura Generala.