Fraţii Brothers de la PNL Bihor lovesc din nou. Şi în membrii PNL

Lolek Cristi Bodea şi Bolek Valeriu Boeriu, cei doi senatori penelişti, au ieşit la atac după o binemeritată pauză de sărbători. Dacă Bodea s-a înfipt în jugulara lui Ponta, Boeriu l-a luat la puricat pe fostul coleg de partid, Călin Popescu Tăriceanu, şeful Senatului, pe motiv că acesta e mai pesedist decât pesediştii.

Mai mult decât atât, l-a acuzat că e un fel de belgian, citând din bancul acela în care flamanzii stau în dreapta, valonii în stânga, iar Iţic, în calitate de belgian, nu-şi găseşte locul.

Deşi de profesie medic, nu cred că domnul Boeriu a apucat să vadă circumcizia lui Tăriceanu, chit că acest lucru e extrem de greu de ţinut secret din moment ce fostul premier a fost însurat de cinci ori.

Important însă este că acum Tăriceanu, cel de pe reverul căruia liberalii bihoreni culegeau cu sârg scame imaginare, a ajuns un paria şi motiv de bancuri.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de I.Horge | 26 aprilie 2014 22:35

    -Vai draga, am dat si eu o replica la unul dintre postarile dvs pe aceasta tema si ce sa vezi? Imi scrie un Boeriu, cu profil pe facebook, in care pare a fi un biet de vreo 20 ani, si auzi cica eu ii fac curte? Ce tembeli grandomani! Daca am scris si eu un coment despre felul penibil in care acesti doi apar cu discursuri languroase de pe fundul gropilor, de care ne poate fi doar jena ca sa nu zic ca ne este rusine de rusinea lor… Si deci mititelul Boeriu se exprima dara ca eu taman de aia am comentat ca vezi Doamne vreau sa fiu agatata de dansul… No, amu, mai zi ceva! Unde dai si unde crapa. Intrebarea este, cine le baga acestora in cap prostii? Dar mai ales, cine ii face sa creada ca ei ar fi tucma ultimii mascului de pe asta lume? Si daca il convingeam ca sunt ,,unisexoasa” ar mai fi zis ca umblu dupa el, oare? Arunca cu tertipuri care de care mai halucinogene crezand ca astfel toti om fi mutii lor…