Frăţia hoţilor: Sponsorul Poliţiei are o soră la Finanţe, cu probleme la fel de penale!

Alin David, zis Gulescu, mafiotul care se laudă că-i sponsorul echipei de fotbal a Poliţiei Bihor la campionatele organizate în străinătăţuri de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, cel suspectat că a fost părtaş la jaful de milioane din pădurile Ocolului Silvic Dobreşti, are o soră la fel de celebră. Şi tot în chestii penale.

E vorba de Mira Violeta (fostă) Vesa, de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bihor, despre care Bihorel a mai scris anii trecuţi, când femeia a fost prinsă că dijmuise salariile şi primele colegilor cu 40.000 lei, pentru a-şi rotunji propriul cont bancar.

Floarea Finanţelor a fost cercetată cu multă delicateţe de procurorii şi poliţiştii orădeni, care iniţial au vrut chiar să îngroape dosarul, băgând de vină programul de calculator, care ar fi ciupit, nesimţitul, dintr-o simplă eroare, din banii funcţionarilor ca să-i bage taman în contul individei.

În final, muierea a returnat sumele furate şi a scăpat cu o simplă amendă administrativă, deşi faptele erau grave, având în vedere că erau comise de un funcţionar al statului şi nu de o vânzătoare de ABC.

Iar acum s-a întors cu tupeu la muncă, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. La pilele frăţiorului printre oamenii legii, mai e de mirare?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gulescu -Popa | 4 noiembrie 2014 12:53

    Asa se explica d c sora-sa a fost absolvita de orisice vina! Tehnologia e de vina! E prea avansata pt capacitatile ei! Si culmea, si ea si barbatu-su inca lucreaza in Finante! Nu mai e suparat Mihaiu?! O fi beneficiat si el de ceva „foloase necuvenite”, pt ca altfel nu se explica d ce nu i-a dat afara! In suturi!!! Suntem de tot rasul!!! O tara de vai-s-amar!!! Traiasca politia, sponsorul si procurorii! Muahahaha