Finuţ cu naşii: Şeful Inspectoratului Şcolar şi-a angajat naşii de cununie pe posturi călduţe

Instalat de o jumătate de an la şefia Inspectoratului Şcolar, profesorul Alin Novac Iuhas, promovat graţie carnetului de membru PSD, nu se poate lăuda nici acum cu mari realizări.

Omul a picat cu brio examenul de ocupare a postului, pe care îl deţine de atunci cu titlu de interimar, şi a acoperit scandalul transferurilor ilegale la licee – ce-i drept, moştenit de la predecesorul şi colegul său de partid, Nicolae Avram – cu două sancţiuni blânde date unor  colegi.

În plus, în faţa presiunilor făcute de UDMR la întocmirea planului de şcolarizare pentru anul de învăţământ 2015-2016, Novac a cedat ca un mieluşel dresat. Totuşi, dom’ inspector general poate bifa o reuşită: Bihorel a aflat că şi-a angajat naşii de cununie în Inspectorat.

Întâi pe naşa, Corina Florea, care lucrează la departamentul salarizare după demisia fostei ocupante a funcţiei, iar apoi pe naşul, Emil Florea, plantat pe un loc de inspector pentru managementul resurselor umane, lăsat liber chiar de finuţul Alin, care îl ocupase înainte să-l pună partidul şef peste întreaga instituţie.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale