Etician fără etică: Conferenţiarul Sorin Borza a ajuns victima propriei guri

Conferenţiarul Sorin Borza – angajat la catedra de Filosofie şi Etică a Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării – a ajuns victima propriei guri.

Într-o şedinţă de Senat, fostul purtător de cuvânt al Primăriei de pe vremea lui Petru Filip s-a arătat nemulţumit de activitatea Comisiei de Etică a Universităţii, ba chiar a sugerat că îl consideră incapabil pe preşedintele acesteia, prof. ing. Cornel-Nicu Sabău, căci un inginer n-are treabă cu etica. „E ca şi cum ne-am duce la spital şi ne-ar opera portarul, nu medicul!”, a făcut Borza o analogie, adăugând că pentru şefia Comisiei de Etică ar fi nevoie de un jurist sau de un om cu o pregătire mai apropiată domeniului. Numai n-a zis că omul potrivit mai trebuie să fie şi roşcat, şi cu un serios început de chelie, după chipul şi asemănarea sa.

Întrucât Codul de Etică interzice atacurile la persoană între universitari, după această ieşire Borza a şi fost reclamat Senatului de către Consiliul Facultăţii de Protecţia Mediului, unde predă Sabău.

Totuşi, Bihorel îl sfătuieşte pe Borza să nu-şi facă probleme: în fond, el e plătit de Universitate să predea altora etica, nu să o aplice!

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Livia | 9 februarie 2014 04:38

  Intrebati-l pe Borza pe cate femei le-a pus sa faca avort si cum intretinea relatii sexuale
  cu 3 femei intr-o singura zi ! Asta a fost studentia si faptele sale!

  • >> Postat de denis | 26 august 2014 09:42

   vrem detalii 😀

 2. >> Postat de ioana | 25 iulie 2013 18:46

  macar a luat o de nevasta,mai interesante sunt cazurile in care domnii sau doamnele profesoare isi gasesc „temporar” fericirea cu eleve sau elevi…iar mai apoi uita si chiar se gandesc sa fie conducatori de scoala, de altfel nimic nu ne mai mira; insa e la fel de adevarat ca altii nu stau chiar asa de prost cu memoria

 3. >> Postat de ampulea | 25 iulie 2013 14:23

  EL CARE S-A CASATORIT CU O ELEVA DE A LUI?!