Etică întoarsă: Comisia de Etică a Universităţii nu ştie cum să „omoare” plângerea studenţilor împotriva lui Curilă

Studenţii orădeni au demonstrat la începutul noului an de învăţământ că nu sunt nici ghiocei, nici oi în turmă, îndrăznind să-l reclame la Comisia de Etică a Universităţii pe preşedintele Senatului, Sorin Curilă, fiindcă în ceremonia inaugurală de la Teatru i-a îndemnat să voteze DA la referendumul „pentru familie”.

Sesizarea depusă în numele a 13 asociaţii studenţeşti a fost însă respinsă de Comisie, cu un argument „beton”. „Vă informăm că nu aţi respectat procedura şi anume documentul depus nu este senmat (sic!)”, se arată în adresa pe care preşedintele Comisiei, Dan Crăciun, a transmis-o asociaţiilor.

Drept urmare, acesta pretinde ca în locul asociaţiilor studenţii să iscălească sesizarea cu nume şi prenume, nu de alta, dar să se ştie clar cine sunt duşmanii lui Curilă! Pe lângă asta, a aflat Bihorel, Comisia de Etică a primit o altă adresă, de data această iscălită, de la toţi episcopii orădeni, membri în Coaliţia pentru Familie Bihor, organism prezidat de acelaşi Curilă, care îi iau apărarea acestuia, pretinzând că o eventuală sancţionare a sa ar însemna o cenzură ideologică în comunitatea academică.

Ca norocul, după cum se vede, senatorul-şef nu prezintă niciun risc să pătimească…

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de cristian horgos | 26 octombrie 2018 13:48

  Pupin urila…

 2. >> Postat de Oradeanca | 26 octombrie 2018 09:47

  Oare nu le-a facut cererea un profesor si studentii nu vor sa o semneze?

 3. >> Postat de Vlad | 26 octombrie 2018 09:15

  Oi sunt cei ce au semnat aceasta falsa reclamatie la comanda .

 4. >> Postat de Vlad | 26 octombrie 2018 09:15

  Foarte bine!