Elevii români se instruiesc sub sloganul „Vrem o şcoală ca afară!”

În mai puţin de un cincinal cei care conduc destinele învăţământului românesc au putut pune în practică sloganul: ”Vrem o şcoală ca afară”.

Cel puţin în mediul rural aşa şi este. Geamurile sunt sparte, uşile crăpate, acoperişul fisurat şi buda amplasată în fundul curţii, iar a ţine ore în asemenea clădiri este ca şi cum ai face şcoală ca afară. În curând copiii noştri vor învăţa nu după manuale şi notiţe, ci direct de pe tablete.

Cred că firma care fabrică aşa ceva ar fi bine să monteze ştergătoare pentru tablete, că dacă-i prinde zăpada pe învăţăcei nu mai pot citi nimic pe ecran. Marea problemă, însă, a desfiinţării caietelor şi cărţilor este că dragii de elevi nu mai au cu ce se şterge la privata din fundul nilei, mai ales în perioada în care brusturii sunt acoperiţi de zăpadă. Dar noi vrem şi avem o şcoală ca afară, cu intemperii ca afară şi cu temperaturi aşişderea.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale