Duelul titanilor pentru Ministrul Educaţiei pe judeţ

Rău destin are învăţământul bihorean. Păi, cum să fie deştepţi bieţii învăţăcei dacă cei mai tari profesori din judeţ, adică şefii inspectoratului şcolar, pică la examenul de titularizare pe post, ca gospodinele din judeţul Vaslui când vin dimineaţa de la bufet.

De trei ori s-a chinuit PSD-ul să-l facă pe nefericitul Nicolae Avram inspector, dar de tot atâtea ori şi-a rupt pixul în subiectele date.

Partea nasoală era că, spre deosebire de el, veşnicul contracandidat Iuliu Timar trecea de scris şi trebuia executat la oral ca să nu ocupe postul.

Acum cel aflat în cărţile pesedeului este domnul Alin Novac Iuhas care va concura cu aceeaşi piază rea, adică cu Timar. Să vedem dacă algoritmul se repetă sau domnul Iuhas stăpâneşte mai bine tainele alfabetului şi socotitului, în aşa fel încât măcar să poată copia subiectele de pe tablă, chestie obligatorie pentru a trece la interviu.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de BERNULI | 14 noiembrie 2015 17:56

    NU-L CUNOSC PE ACEST AVRAM DIRECT, DAR CUNOSC O REZOLVARE LA O PETIŢIE PE CARE I-AM ADRESAT-O. E vorba despre sumele care ar fi trebuit să le primim ca urmare a unor hotărâri judecătoreşti . Individul mi-a dat o rezolvare de râsul curcii . Să mă adresez la şcoala unde am funcţionat. Păi dacă cucoanele de la şcoală îmi rezolvau problema nu mă adresam lui. Văzând cât este de plopist, m-am lăsat păgubaş de vreo 7000 lei.