Drogaţi sau doar tâmpiţi?

Vâlvă mare a făcut ştirea că nişte drogaţi au doborât stâlpii de iluminat din parcul Cetăţii. Doi tineri, ba chiar puberi, pentru că nu li se pot pune cei şapte ani de acasă, şi-au arătat pornirile de plăvani grefate pe apucături de vandali.

Numai săptămâna trecută le dădeam acestora o veste bună: că au apărut aparate de fitness în parcuri, aşa că au ce devasta. Se pare însă că au lovit în altă parte.

Tinereii au fost prinşi şi probabil că vor trebui să plătească paguba. Interesant este că au fost voci ce au susţinut că nu e corect ca lumea să zică despre ei că sunt drogaţi din moment ce nu au fost încă prinşi cu seringa-n venă sau cu nasul în zăpadă.  Adevărul e că la ce ciuri-buri de oameni sunt, au bani cel mult de prenadez sau etnobotanice.

Dar, hai să zicem că nu s-au drogat! Înseamnă că sunt doar tâmpiţi, pentru că nişte oameni cu cap nu şi-ar pune mintea cu mobilierul stradal.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale