Demisie cu cântec: Mihai Cabai nu mai e director general la Termoficare

Maurul şi-a făcut datoria, maurul poate să moară! În cel mai mare secret, Mihai Cabai, directorul general al Termoficare SA Oradea, şi-a dat săptămâna trecută demisia din funcţie.

După ce a redus personalul soc
ietăţii cu 25% şi a reorganizat activitatea firmei punând câte un mecanic la 17 puncte termice, conducerea municipalităţii l-a pus pe Cabai să aleagă între a se retrage singur, urmând să treacă în eşalonul secund, ca director tehnic, sau a-şi căuta de lucru în altă parte.

Cum n-a fost greu de optat, Cabai a preferat să rămână în firmă, aşa că funcţia de director general i-a revenit de miercurea trecută preşedintelui Consiliului de Administraţie, Stănel Necula, care o ocupă în paralel şi pe cea de administrator special al Electrocentrale.

Pentru a nu fi în incompatibilitate, Necula a renunţat la conducerea CA-ului şi se pregăteşte să fie director la turaţie maximă. Asta cu atât mai mult cu cât nu este exclusă o fuziune între CET, ca furnizor de agent termic, şi distribuitorul Termoficare. Aşa cum a mai fost la începutul anilor ’2000 şi tot n-a fost bine!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale