Degeaba ai Centură, dacă nu ai minte

Oradea e dată exemplu de bune practici cu Centura sa. Avem cu ce ne mândri, dar nu se putea să nu demonstrăm că, totuși, și noi suntem români. Așa că, aproape de recent incendiatul UAMT, TIR-urile se blochează și se formează cozi de sute de metri.

Asta pentru că există o nenorocită de cale ferată uzinală unde șoferii trebuie să oprească la crucea Sfântului Andrei. Iar ca tacâmul să fie complet, acolo obișnuiesc să viețuiască și pândarii rutieriști, adică polițiștii de la circulație, în căutare avidă de mușterii.

Știu, am auzit povestea cum că acolo se va pune o barieră automată. Dar la viteza cu care se mișcă scribalăii din Ministerul Transporturilor, mult mai mică decât a trenurilor, probabil că în patru cincinale va crește și pe calea aia ferată o amărâtă de barieră.

Nu înțeleg de ce, dacă tot trece un tren la patru zile, nu se angajează un boacter cu fluier și fanion, care să oprească circulația doar când apare trenul!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale