De râsul lumii: Cum vrea Primăria să-i ruşineze pe cei care refuză să-şi plătească datoriile

Conducerea municipalităţii a luat o hotărâre istorică: dacă nu poate încasa datoriile de la rău-platnicii pe care îi ştie cu bani, măcar să-i facă de râs!

La propunerea primarului Ilie Bolojan, săptămâna aceasta unul dintre Loganurile instituţiei, cel cu care se deplasează portăreii la acţiunile de executare silită, va fi inscripţionat cu litere de-o şchioapă, ca să poată fi văzut de departe. Maşina cu înscrisul „Primăria Municipiului Oradea – Serviciul Impozite şi Taxe” va fi parcată ostentativ în faţa casei rău-platnicului, ca s-o vadă vecinii şi partenerii de afaceri ai datornicului.

Nu de alta, dar poate aşa îşi va plăti impozitele. Dacă nu de frică, măcar de ruşine! Bihorel ar merge şi mai departe cu ruşinarea. Ar monta un difuzor pe capotă, iar un slujbaş ar citi numele rău-platnicului şi sumele datorate.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de dante | 19 iunie 2013 14:03

    Asa merge la romani, stau in case cu etaj fara caldura, masini scumpe fara benzina, haine de firma dar cu stomacul plin de ceapa si slanina, plini de pretentii pt. ajutoare de la stat si ei nici dotoriile nu isi platesc. Singurul lucru pe care nu suporta romanii e rusinea….daca se dezvaluie ca toate astea sunt doar de fatada si de fapt nu au nici un ban in buzunar.

  2. >> Postat de Carp III | 19 iunie 2013 13:46

    Una dintre multele idei fara efecte pe care le are Bolojan. Litere de o schioapa? Parcare la sediul datornicului? Parcare de domiciliu fara plata? … Poate vrea primarul sa ramana cu masina pe butuci !?!