Dascălul nevaccinat e cu mult mai câștigat

Nivelul de vaccinare în sistemul școlar ne dă o imagine clară despre gradul de analfabetism funcțional al slujbașilor de la catedră.

Prietenul plagiatorilor, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a calculat că se poate face școală în format fizic dacă procentul de vaccinare al angajaților trece de 60%. De ce nu 70%, cifra magică despre care se spune că duce la imunitatea de turmă?

Așa că acum, fraierii care cât de cât s-au străduit să se vaccineze vor trebui să înfrunte aglomerația zilnică, ploile, ceața și vânturile, pentru a preda. Iar leneșii nevaccinați vor continua să huzurească pe banii Statului mimând predarea online.

Cât despre femeile de serviciu, bucătăresele, instalatorii, asistentele școlare, secretarele, toată această burtăverzime nu are niciun interes să se vaccineze, că e mai mișto să dai cu mătura online sau să schimbi un robinet virtual.

Dacă am fi avut un ministru al Educației adevărat, nu un biet pion al chiriașului de la Cotroceni, nevaccinații ar fi trebuit să ia o vacanță și de la salariu, dacă tot nu fac nimic pentru țara asta.


*
*