Daniel Meze, omul Elenei Udrea, a dat şi el ce a avut

Daniel Meze, jurnalistul metamorfozat în secretar al partidului doamnei Udrea, a fost dat afară din PMP. Nu pentru rezultatele proaste, care oricum erau previzibile, ci pentru că ar fi vândut 12 locuri în secţiile de votare unui alt mare partid: UNPR-ul generalului Oprea.

Meze s-a apărat arătând că vânzarea la PMP este sport judeţean din moment ce fostul şef al filialei, Mircea Matei a dat şi el 60 de locuri la europarlamentare. Cazuri similare au mai fost, ba unii au mai şi făcut ceva puşcărie pe acest motiv.

Juna domnişoară Bodonea de la Partidul Verzilor a vândut locurile pe bani, fiind prinsă în flagrant. Meze nu s-a murdărit cu numerar, el s-a bazat pe promisiunile lui Mircea Gelu Budău, de la UNPR, care i-a promis că-l va ajuta cu altă ocazie.

Evident, ocazie care nu o să mai vină în veci. Meze demonstrează că în ce priveşte caracterul tinerilor politicieni, soarta partidelor e pe mâini bune. Şmecheri, combinagii, infatuaţi şi, dacă ajung în ceva funcţii, gata să facă orice potlogărie pentru a sfârşi mai apoi la pârnaie.


*
*