Dăescu, banii înapoi! Viceprimarul Beiușului, pus la plată de Judecătoria Oradea

Ovidiu Dăescu, viceprimar al Beiuşului, se judecă de mai bine de doi ani cu compania de stat Băiţa SA, unde a fost „miner şef” vreo 8 luni în 2015, adică până când au ajuns minerii să se blocheze în subteran, pentru că firma mergea atât de prost încât nu şi-au primit salariile.

Bihorel a descoperit că societatea îi cere, printre altele, să returneze 4.293 lei, prima de vacanţă pe care a încasat-o în plus, refuzând să o înapoieze după demisie.

Procesul a început în 2016 la Judecătoria Oradea, unde instanţa a decis că vicele de Binş e bun de plată, dar încă nu s-a terminat, căci de un an e în dezbateri la Tribunalul Bihor, după care ar mai putea ajunge şi la Curtea de Apel.

Timp destul pentru ca edilul să pună deoparte banii pentru plata datoriei…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale