Concurs de… aur: Cum a fost îndepărtată o asistentă universitară dintr-un concurs al FMF Oradea

Un concurs pentru un post de şef de lucrări a stârnit rumoare la Facultatea de Medicină şi Farmacie. În competiţie s-a înscris un singur candidat, ginecologul Cristina Aur, care din anul 2000 are gradul de asistent universitar.

Ajunsă în faţa comisiei de concurs prezidate de decanul Adrian Maghiar, doctoriţa a avut o surpriză: a fost respinsă pe motiv că nu îndeplineşte condiţiile minime necesare.

Supărată, a contestat rezultatul, dar comisia de soluţionare a contestaţiei, condusă de prodecanul Anamaria Pallag, n-a dat un verdict, pe motiv că nu există niciun alt specialist disponibil care să o evalueze pe Aur, aşa că a decis repetarea concursului.

La a doua strigare, altă surpriză: Cristina Aur a fost din nou unic candidat, iar de data aceasta comisia de concurs a decretat că îndeplineşte criteriile.

Totuşi, n-a declarat-o câştigătoare, acordându-i nota 6,5 la „evaluarea calităţilor didactice şi a activităţii ştiinţifice”, astfel că toţi cei cinci membri ai comisiei au considerat-o nepotrivită pentru post, preferând să-l lase vacant.

Aflând despre alambicata situaţie, Bihorel are o singură explicaţie: procedura a fost una cu dedicaţie, dar „alesul” sau „aleasa” n-a îndrăznit să se mai înscrie când a constatat că nu avea drumul liber. Aşa că a trebuit eliminată concurenţa…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale