Cocalar adevărat: Şmecheraşul cu Audi care a blocat tramvaiele face pe revoltatul

Săptămâna trecută, portalul www.eBihoreanul.ro a arătat cum un proprietar de Audi, taxat drept „cocalar” (în traducere, şmecheraş), a reuşit să enerveze la culme zeci de orădeni, parcând aiurea pe strada Independenţei şi blocând circulaţia tramvaielor prin centru zeci de minute.

Ei bine, Bihorel s-a convins că şoferul în cauză, care răspunde la numele de Daniel Paşcalău şi lucrează ca asistent medical la Spitalul Judeţean, este un cocalar adevărat, care nu doar că nu ştie să parcheze, dar are probleme şi cu grosimea obrazului.

El s-a înfăţişat revoltat la redacţie ca să-şi apere onoarea şi să spună că n-a fost el de vină, ci… vătmăniţa tramvaiului! Probabil, după mintea lui Paşcalău, femeia ar fi trebuit să-i ocolească bolidul, cu tot cu şine.

Individul a mai spus că nu-l interesează că „fraierii” de călători au fost nevoiţi să meargă pe jos din cauza nepăsării sale, iar pe ziarişti, pe care de asemenea îi consideră „fraierii oraşului”, i-a ameninţat cu bătaia. Citat: „Îţi bag ochelarii-n ochi!”.

Nu degeaba e asistent medical, şi nu simplu brancardier, probabil se pricepe la operaţii…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de doc | 8 iulie 2014 10:56

    Asistent medical? :)) nu e o meserie pt femei asta? Maine-poimaine o sa avem femei mecanici auto sau zidari.

    • >> Postat de sergiu | 8 iulie 2014 18:10

      Unde scrie ca asistentul medical sa fie femeie?!uau.