Centura neagră: Pe porţiunea dinspre Calea Sîntandreiului a şoselei de centură este beznă totală

centura-caleal-santandreiului2Șoseaua a fost modernizată, marcajele trasate, iluminatul public pus în funcţiune şi, totuşi, pe porţiunea dinspre Calea Sîntrandreiului a şoselei de centură este beznă totală.

Sesizată de Primărie că de mai bine de o lună de zile nu ard becurile, Compania Naţională de Drumuri, care este proprietarul şi administratorul şoselei, susţine că încearcă să dea de cap avariei.

Reprezentanţii CNADNR sunt de părere că defecţiunea ar fi apărut în urma lucrărilor la pasajul suprateran peste Calea Aradului, când muncitorii ar fi atins unul dintre cablurile electrice, iar identificarea ei necesită timp.

Deci, şoferii n-ar mai trebui să se mire că lucrările la Autostrada Transilvania durează cu anii, dacă numai ca să aprindă nişte becuri pe o şosea gata făcută Compania pierde timpul cu lunile…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Bianca | 19 octombrie 2016 09:18

    Ce sa mai ziceam atunci de drumul inspre Santandrei…bezna totala, inconstienta la volan si accidente in fiecare luna….ca e tare greu sa montezi macar din 500 de m in 500 m un amarat de bec…of of!