Ce draq ai făcut, Mircea?

În lumea plină mai mult de orgolii decât de talent pentru teatru și literatură, arar mai apare câte un circ care înviorează viața breslei.

Probabil sătul de monotonie, criticul de teatru și profesorul universitar Mircea Morariu, deținător de două ori al premiului UNITER, s-a apucat să bârfească prin SMS-uri, trimițând texte răutăcioase unor personalități de aceeași talie cu domnia sa.

Doamna Marta Petreu a fost prima care n-a mai suportat hărțuirea și, în loc să blocheze numărul lui „mațe fripte”, a sesizat Poliția. Ce-i drept, Mircea, nu-i frumos ce ai făcut. Oricum, aveai destule platforme online pe care să-ţi etalezi ideile și umorile!

Dar abia au așteptat un asemenea scandal cei desființați de Mircea Morariu pentru spectacolele lor proaste! S-au apucat imediat să-l porcăie și să-l împroaște pe critic, de parcă ne aflăm la Festivalul Național Cântarea Americii, faza pe BLM (Black Lives Matter).

Dragi actori și regizori, rămâneți la locurile voastre, indiferent câte SMS-uri va mai trimite Morariu aiurea-n tramvai, unul mai infamant ca altul, voi tot de nivelul arcaș 4, halebardier 5 și doică 6 rămâneți.


*
*