Cat fight: Actuala iubită a interlopului Sorin Rădeanu a luat-o la bătaie pe fosta acestuia pe „Dorobanţi”

Scandal de pomină acum două weekend-uri în faţa fiţosului local Famous Place. Ex-soţia luptătorului Sandu Lungu, Loredana Enache (stânga), şi iubitul ei, cunoscutul clonator de carduri Sorin Rădeanu, s-au luat la harţă cu fosta nevastă a interlopului, Lavinia Merţe (dreapta).

După cum a aflat Bihorel, Lavinia refuză să le facă pe plac amorezilor, mai precis să vândă apartamentul cu care a rămas de pe urma mariajului cu Rădeanu astfel încât fostul soţ să aibă bani din care să-şi cadorisească amanta cu o maşină nouă.

Luată la pumni şi palme de Loredana, Lavinia n-a stat nici ea cu mâinile în sân, iar între două reprize de bătaie a mai sunat şi la 112, doar-doar o prind mascaţii pe „nebună” ca s-o răcorească o noapte în arest.

Cum era de aşteptat, până să ajungă poliţiştii la faţa locului, Rădeanu şi-a luat iubita şi a dispărut, spre supărarea victimei, care e hotărâtă să-i ducă pe cei doi în faţa oamenilor legii.

Mai are, totuşi, de aşteptat până când îi semnează medicul externarea, căci în urma loviturilor a ajuns la spital, alegându-se cu o orteză pentru susţinerea coloanei vertebrale şi cu pungi cu gheaţă care să-i „vindece” vânătăile.


*
*