Cârtiţă în poliţie: Cum a reuşit afaceristul Dorel Ungur să scape de „corpul delict” din dosarul penal

Vă mai amintiţi cu siguranţă de magnatul salontan Dorel Ungur, cel care a cumpărat din Austria un microbuz identic cu unul distrus într-un accident rutier şi, fiindcă s-a zgârcit la taxele de înmatriculare, şi-a pus angajaţii să-l folosească cu actele şi cu numerele maşinii avariate.

Ei bine, după ce în prima fază i-au confiscat microbuzul cu numere false, miercurea trecută poliţiştii au descins la firma afaceristului ca să ridice maşina distrusă în accident. Supriză, însă, căci n-au mai găsit-o!

După cum a aflat Bihorel, poliţiştii ar fi avut o „cârtiţă” printre ei, care le-a deconspirat acţiunea cu o zi înainte ca aceasta să aibă loc, iar mulţumită „turnătorului”, milionarul împreună cu ginerele şi vărul său au scăpat de „corpul delict”, îngropând maşina undeva pe câmp, între Ciumeghiu și Avram Iancu.

Păi dacă Cioacă a reuşit să o ascundă atât de bine pe Elodia, Dorel e mai prost? Mai ales că maşina nici nu lăsă urme de sânge…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Carp III | 17 iunie 2013 12:29

    Hai sa fim seriosi, autovehiculul „clona” nu are cum sa aiba aceleasi serii de caroserie si de motor ca prima masina, asadar nu are nici o importanta ca a disparut „originalul” din moment ce toate datele au fost deja prelucrate prin Registrul Auto. Asa ca, daca scapa de probleme acesti indivizi, e pentru cu totul alt motiv, ce nu tine de dosar ci de numarul bacnotelor care stau in spatele acestuia.