Bravo, neamule! Trimis în judecată, defrişatorul Alin David din Dobreşti îşi continuă afacerile cu lemne

Vi-l mai amintiţi pe defrişatorul Alin David din Dobreşti, zis Gulescu, trimis în judecată pentru că l-ar fi sponsorizat pe fostul şef al Parchetului Bihor, Vasile Popa, ca să-l scape de problemele penale?

Ei bine, chiar şi cu procesul pe cap, Gulescu îşi continuă afacerile cu lemne, dovadă fiind o poză postată pe pagina de Facebook a Ocolului Silvic privat Codrii Cămării ce-l înfăţişează proptit de un arbore secular proaspăt „executat”. „Excepţii de 320 ani”, se precizează lângă poză, pentru a explica faptul că în acte copacul a fost trecut ca atins de boală.

Cum preţiosul arbore pare sănătos tun, dacă n-a fost tăiat pentru bani, atunci sigur a fost din cauză că nu s-a mai încadrat în peisaj, fiindcă zona de provenienţă a devenit  un adevărat „rai” al hoţilor de lemne. Că „eutanasierea” impozantului copac n-a bucurat pe nimeni se înţelege şi din criticile comentatorilor: „Aţi tăiat aşa ceva? Bravo, neamule!”…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Florin Anca | 28 mai 2016 22:53

    Arborele provine din curtea unei persoane fizice..a fost tăiat cu acte în regulă..acum doi-trei ani..nu publicați lucruri neverficate..în campania de împăduriri..